Doğrusu- Ankara Büyükşehir Belediyesi karantina altına alınan Kovid-19 hastalarına evinde yemek desteği verecek. Yapılan açıklamaya göre, evinden çıkamayan hastalara 15 gün boyunca sabah kahvaltısı ve akşam yemeği verilecek.
Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş, karantinadaki vatandaşlara yemek desteği sağlayacaklarını açıkladı.
Alınan karar gereği corona virüsü nedeniyle evinde izolasyonda olan ve gıda temininde güçlük çeken tüm vatandaşların 15 günlük karantina sürecinde kahvaltı ve akşam yemeği ihtiyaçları karşılanacak.
ANKARA’DA KARANTİNADAKİ HASTALARA YEMEK
Kararı sosyal medya hesabından duyuran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş, “Değerli hemşehrilerim, Covid-19 nedeniyle evde karantinada olan ve gıda temininde zorlanan tüm vatandaşlarımızın kahvaltı ve akşam yemeklerini karşılamaya başlıyoruz. İhtiyaç halinde 0530 010 07 50 numaralı hattımızdan bize ulaşabilirsiniz. Dayanışmayla iyileşeceğiz” dedi.