Gündem

Beklenen fırtına sebebiyle feribot seferleri iptal edildi

1 yıl önce

feribot

Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi'ndeki Gökçeada ilçesine, yarın yapılması planlanan tüm tarifeli feribot seferlerinin, beklenen fırtına nedeniyle iptal edildiği açıklandı.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması, meteorolojik tahminlere göre Kuzey Ege Denizi’nde beklenen poyraz fırtınası nedeniyle, Gökçeada-Kabatepe hattında yarınki tüm tarifeli feribot seferlerini iptal etti.

 

Buna göre, Gökçeada ile Kabatepe arasında karşılıklı olarak yapılması planlanan saat 07.00, 10.00, 13.00, 16.00, 19.00 ve 21.00’deki tarifeli feribot seferleri iptal edilmiş oldu.



İlgili konular

iptal

Fırtına Gökçeada-Kabatepe feribot seferlerinin tümünü iptal ettirdi

1 yıl önce

Çanakkale'de Kuzey Ege Denizi'nde beklenen fırtına nedeniyle yarın Gökçeada-Kabatepe feribot seferlerinin tümünün iptal edildiği bildirildi....Devamını oku
feribot

Feribot seferleri iptal edildi

2 yıl önce

Kuzey Ege Denizi ile Marmara Denizi'nde fırtına nedeniyle bugün Gökçeada-Kabatepe ile Güney Marmara arasında yapılması planlanan tüm tarifeli feribot seferleri iptal edildi....Devamını oku