Selin Ciğerci ile eşi Gökhan Çıra'ya mahkemenin tedbir kararına rağmen hakaret ettiği gerekçesiyle 3 günlük zorlama hapis cezası alan Deniz Akkaya, karar sisteme düştükten hemen sonra tüm Türkiye çapında polis tarafından aranmaya başlanacak.
Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, avukatı aracılığıyla İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurarak kendisi ve eşi Gökhan Çıra'yı hedef alan açıklamalar yaptığı iddiasıyla Deniz Akkaya hakkında 3 ay tedbir kararı aldırmıştı. Alınan kararı ihlal ettiği için 3 gün zorlama hapsi istenen Deniz Akkaya, karara itiraz etti ancak kabul görmedi. Karara göre Akkaya, 3 gün hapis cezasını çekmesi gerekecek.
Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre Akkaya, kararın ardından infaz savcılığına gitmediği için hakkında yakalama kararı verildi.
Karar sisteme düştükten hemen sonra Deniz Akkaya tüm Türkiye çapında polis tarafından aranacak. Yakalanması durumunda polis eşliğinde adliyeye getirilecek ve tutuklanarak 3 günlük hapis cezasını çekecek. Adliyeye kendisinin gelmesi durumunda infaz savcılığında hapis cezası için erteleme talebi yapabilecek.