Samsun'da özel bir hastanede ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak görev yapan 36 yaşındaki Dr. Necati Emirhan, korona virüs sebebiyle vefat etti. Emirhan, bugün toprağa verilecek.
DHA'da yer alan habere göre, Samsun’da ortopedi ve travmatoloji uzmanı Dr. Necati Emirhan, koronaya yakalandı. Bafra ilçesinde özel bir hastanede ortopedi ve travmatoloji uzmanı olarak görev yapan Dr. Necati Emirhan bir süre önce yakalandığı korona virüse nedeniyle hayatını kaybetti.
Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Hastanesi'nde 20 gündür tedavi gören Dr. Emirhan, dün doktorların tüm çabasına rağmen hayata döndürülemedi.
Samsun Valisi Zülkif Dağlı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar dilerim. Sağlık camiamızın başı sağ olsun" taziye mesajı yayınladı.